Kernwaarden

KLANT

staat centraal

Transparantie

in de waardeketen

Professionaliteit

in processen

Voorbeeldgedrag

van het management

Integriteit

in handelen

Ondernemend

als initiatiefnemer

Onderscheidend

REALIANCE acquireert, renoveert, ontwikkelt en investeert in vastgoedproposities in economisch stabiele groeimarkten in de Verenigde Staten, Europa en Brazilië:

Omvangrijk netwerk van lokale partners.

Kennis en expertise van lokale markten.

Structurering en financiering op maat.

Deelname van initiatiefnemers.

’Value-add’ projecten met een geprognosticeerd rendement van 10%-25% per jaar.

Korte investeringshorizon van 3-5 jaar.

Beperkt risicoprofiel, transparant aan de hand van de AIFMD richtlijnen.

Huidige portfolio van 16 projecten.

€ 155 miljoen totale investering.

12 strategische lokale partners.

Managing Partners met meer dan 40 jaar vastgoedervaring.

01 Local market team

Na een uitgebreid selectieproces wordt er samengewerkt met lokale partners in de acquisitie van value-add projecten. Kennis van de submarkt, trackrecord en financiële stabiliteit vormen de belangrijkste criteria waarop een alliantie wordt geformaliseerd. De rolverdeling in de samenwerking is dat zowel de lokale partner als ook REALIANCE initiatiefnemer zijn van het project. Vervolgens realiseren zij als respectievelijk project manager en asset manager de businesscase.

02 Real estate team

De vastgoedspecialisten van REALIANCE zijn verantwoordelijk voor de structurering van de investering, die opgenomen wordt in een investment memorandum. Op basis van professioneel asset management, door onder andere frequent lokaal aanwezig te zijn, wordt de performance van het project ten behoeve van de investeerders geoptimaliseerd. De vastgoedspecialisten staan samen met het cliënt service team in nauw contact met de klanten.

03 Investor relations team

Het cliënt service team is proactief in contact met de klant over de persoonlijke vastgoedportefeuille. Vanuit een gezamenlijk vastgesteld profiel wordt de klant geïnformeerd omtrent nieuwe projecten en wordt over de bestaande portefeuille frequent gerapporteerd. De klanten worden nauw betrokken bij REALIANCE om ‘international real estate partners’ in de praktijk gezamenlijk vorm te geven.

’Value-add’ projecten met een geprognosticeerd rendement van 10%-25% per jaar.

Portfolio

Projecten

Units

REALIANCE biedt uw vastgoed portfolio professionele aandacht en implementeert de gezamenlijk vastgestelde strategie om uw doelstellingen te realiseren.

REALIANCE Team

ALF SPAN

MANAGING PARTNER

icon-team-vc icon-team-vc
Eindverantwoordelijk voor de implementatie van de vastgoedstrategie en het asset management van de totale vastgoedportfolio. Tevens verantwoordelijk voor acquisitie en het asset management van de Amerikaanse vastgoedportfolio.

Heeft zich sinds 2000 gespecialiseerd in internationaal vastgoed. Vanaf 2006 als assetmanager verantwoordelijk voor de succesvolle herstructurering van een Amerikaanse vastgoedportefeuille ter waarde van US$ 500 miljoen.

RENÉ FIOLET

MANAGING PARTNER

icon-team-vc icon-team-vc
Eindverantwoordelijk voor ‘investor relations’ door implementatie van de partnerstrategie met vastgoedinvesteerders. Tevens verantwoordelijk voor acquisitie en het asset management van de Braziliaanse vastgoedportfolio.

Was voor 2012 ruim 15 jaar actief in internationale boardroom consultancy bij het realiseren van groeiambities van diverse grote en middelgrote ondernemingen.

ROBIN VAN DER KOLK

MANAGING PARTNER

icon-team-vc icon-team-vc
Eindverantwoordelijk voor acquisitie en het asset management van de Europese vastgoedportfolio.

Heeft zich vanaf 2001 gespecialiseerd in internationaal vastgoed. Daarnaast sinds 2008 als assetmanager verantwoordelijk voor de afwikkeling van een Europese portefeuille ter waarde van € 380 miljoen.

MARIEL VAN DER VEER

INVESTOR RELATIONS

icon-team-vc icon-team-vc
Medeverantwoordelijk voor ‘investor relations’, beheer van bestaande en introducties van nieuwe projecten.

Heeft in de afgelopen jaren tevens als  zelfstandig ondernemer in de particuliere Amsterdamse vastgoedmarkt, ruime ervaring opgedaan op het gebied van zowel beheer als projectontwikkeling. Haar persoonlijke interesse voor vastgoed in combinatie met relatiemanagement ervaring sinds 2006 en een resultaatgerichte, ambitieuze instelling is de basis voor haar verdere carrière.

GERDA HONING

INVESTOR RELATIONS

icon-team-vc icon-team-vc
Medeverantwoordelijk voor ‘investor relations’, beheer en administratie van de totale projectenportfolio.

Vanaf 2002 ervaring opgedaan in client service center activiteiten en ondersteunend in het beheer van zowel de Amerikaanse als ook de Europese vastgoedportefeuille. Sinds 2008 zijn haar werkzaamheden met name gericht op het informeren van de klanten over alle voor hen van belang zijnde zaken gericht op hun deelname in projecten.

BRITT VAN BERKUM

INVESTOR RELATIONS

icon-team-vc icon-team-vc

Zij heeft in diverse rollen ruime ervaring opgedaan op het gebied van organisatie, communicatie en administratie. Ze krijgt energie van relatiemanagement en procesverbetering wat zorgt voor haar toegevoegde waarde binnen het Investor Relations team. Haar brede kennis, gezonde nieuwsgierigheid en natuurlijke drang om te ontzorgen, is de basis voor haar verdere carrière bij REALIANCE.

WONGGOR KAISIËPO

INVESTOR RELATIONS

icon-team-vc 

Heeft sinds 2004 ervaring opgedaan bij diverse juridische en financiële dienstverleners. Sinds 2010 heeft hij zich gespecialiseerd in klantintegriteit bij grootbanken. Met zijn compliance kennis en doorzettingsvermogen is hij van toegevoegde waarde binnen het Investor Relations team. Zijn interesse voor vastgoed in combinatie met zijn klantgerichtheid is de basis voor zijn verdere carrière binnen REALIANCE.

DANIËLLE SNELLEMAN

INVESTOR RELATIONS


Haar brede werkervaring als ondersteuner op verschillende vlakken van vastgoed op de zakelijke markt, zowel in advisering als ontwikkelingen, in combinatie met internationaal accountmanagement zorgt voor haar toegevoegde waarde binnen het Investor Relations team. Haar kennis, inzet en ontzorgende karakter is de basis voor haar verdere carrière bij REALIANCE.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op +31 (0)20 21 03 180 of invest@realiance.nl