Skip to main content

Auréus Vermogen  bestaat uitsluitend uit partners met allen een bancaire achtergrond. Professionals die gepokt en gemazeld zijn in de beleggingswereld en inmiddels weten wat beleggen succesvol maakt en vooral wat niet. Kortom pure beleggers die 100% achter hun beleggingsovertuigingen staan en ook zelf zo beleggen.

Auréus Vermogen kent een maatwerk aanpak met betrekking tot niet-beursgenoteerde investeringen. Vastgoed is daarin een strategisch speerpunt. Na introductie door wederzijdse relaties is REALIANCE het afgelopen kwartaal een samenwerking aangegaan met Auréus Vermogen.

De jarenlange ervaring en het sterke netwerk met lokale partners maakt dat REALIANCE unieke vastgoedinvesteringen kan voorleggen. Auréus Vermogen investeert gelijk aan REALIANCE en haar lokale partners zelf mee in de projecten die aan klanten worden voorgelegd. De toegevoegde waarde van Auréus Vermogen hierbij is dat zij de projecten vooraf voor haar klanten analyseert. Tevens bewaken zij de voortgang van de projecten voor haar klanten, worden de projecten jaarlijks bezocht (zie bezoek Atlanta, USA) en treden zij in enkele projecten toe als lid van de Raad van Advies.