REALIANCE |
TEAM DAY

Lieve allemaal,

Bijna is het zo ver, maandag 17 juli is de; REALIANCE TEAM DAY SUMMER EDITION.

PROGRAMMA |
Het is aan jullie om te bepalen hoe je de dag start; werk je vanuit huis of kantoor.

Om 13:00 zal de REALIANCE TEAM DAY officieel van start gaan, het is de bedoeling dat iedereen tussen 12:45 en uiterlijk 13:00 aanwezig is op locatie. Zorg dat je daarvoor hebt geluncht, gedurende dag zal er verder goed voor je worden gezorgd.

Om het spannend te houden, wordt waar en wat we gaan doen nog geheimgehouden. Er zal een uur van tevoren een code worden toegestuurd naar de bestuurders waarmee zij de locatie kunnen vinden via Google Maps.

Het vervoer op de heenweg is aan jullie, bespreek onderling met elkaar of jullie bijvoorbeeld kunnen afspreken bij een station, carpool locatie of dat je op eigen initiatief komt. Ter info, de locatie is niet te bereiken met het openbaar vervoer.

Voor de terugweg is een carpool indeling gemaakt zodat iedereen veilig en snel thuiskomt, zie rechts de indeling.

DRESSCODE |
Voor wat betreft de outfit, is de dresscode voor overdag casual, mocht je het snel koud hebben en het is deze dag geen 30 graden (waar we wel op hopen) is het verstandig om een trui mee te nemen gezien we de hele dag buiten zullen doorbrengen. Bij heet weer kan/mag je badkleding en een handdoek meenemen maar is geen must voor het programma. Voor de avond wordt gevraagd om geen sport-/joggingkleding, slippers of petjes te dragen.

Wij hebben er onwijs veel zin in!

Tot de REALIANCE TEAM DAY SUMMER EDITION.

Team MarCom

CARPOOL INDELING |

Alice (bestuurder)

Bas (bestuurder)
Gerda

Rajesh (bestuurder)
Robin
Alf
Sophie

René (bestuurder)
Patricia
Manon
Dick

Mike en Kim zullen heen bij Alice instappen.
Voor Mike is een overnachting geregeld.