REALIANCE Team

ALF SPAN

MANAGING PARTNER

icon-team-vc icon-team-vc
Eindverantwoordelijk voor de implementatie van de vastgoedstrategie en het asset management van de totale vastgoedportfolio. Tevens verantwoordelijk voor acquisitie en het asset management van de Amerikaanse vastgoedportfolio.

Heeft zich sinds 2000 gespecialiseerd in internationaal vastgoed. Vanaf 2006 als asset manager verantwoordelijk voor de succesvolle herstructurering van een Amerikaanse portefeuille ter waarde van US$ 500 miljoen.

RENÉ FIOLET

MANAGING PARTNER

icon-team-vc icon-team-vc
Eindverantwoordelijk voor de volledige klantportefeuille binnen REALIANCE door implementatie van de partnerstrategie: betrouwbaarheid, vertrouwen en expertise. Tevens ligt de focus op het ontwikkelen en uitvoeren van het relatiemarketingprogramma, verbeterinitiatieven in het organisatiebeleid en eindverantwoordelijk voor het accountmanagementplan naar de syndicatiepartners.

Heeft ruim twintig jaar ervaring in internationale boardroom consultancy in het realiseren van groeiambities van bedrijven. Sinds 2014 Investment Advisor voor een geselecteerde groep vastgoedinvesteerders in samenwerking met alle partners in business.

ROBIN VAN DER KOLK

ASSOCIATE PARTNER

icon-team-vc icon-team-vc
Verantwoordelijk voor acquisitie en het asset management van de Europese vastgoedportfolio.

Heeft zich vanaf 2001 gespecialiseerd in internationaal vastgoed. Daarnaast sinds 2008 als asset manager verantwoordelijk voor de afwikkeling van een Europese portefeuille ter waarde van € 380 miljoen.

BAS AMERICA

SENIOR ASSETMANAGER

icon-team-vc icon-team-vc
Mede verantwoordelijk voor het assetmanagement van de vastgoedportefeuille.

Na vastgoedgerelateerde masters aan de TU/e en UvA werkzaam geweest als Vastgoedconsultant en Assetmanager/ Transactiemanager. De focus bij REALIANCE zal liggen op de verdere professionalisering van het assetmanagement.

RAJESH BAINATHSAH

MANAGING DIRECTOR FINANCE


Verantwoordelijk voor Finance, Riskmanagement, Compliance en ICT-optimalisaties.

Ruim twaalf jaar werkervaring op senior executive niveau, binnen beursgenoteerde organisaties. Zijn focus bij REALIANCE zal zijn met een financieel hart het beste in mensen en processen naar boven te halen.

ALICE BREVOORD

MARKETING COMMUNICATIE MANAGER


Verantwoordelijk voor alle marketing en communicatie binnen REALIANCE.

Is sinds 2004 actief in direct marketing, sociale media, digitale communicatie en thematische/ conceptcommunicatie. De focus ligt op de inhoudelijke doorontwikkeling en digitalisering van alle interne en externe REALIANCE-communicatie.

GERDA HONING

ASSET MANAGEMENT EXECUTIVE 

icon-team-vc icon-team-vc

Mede verantwoordelijk voor Europees- en Amerikaans vastgoed.

Vanaf 2002 ervaring in het beheer van Amerikaanse en Europese vastgoedportefeuilles. Vanaf de start van REALIANCE medeverantwoordelijk voor met name het informeren van klanten over van belang zijnde zaken gericht op hun deelname in projecten. De focus zal liggen op het optimaliseren/ coördineren van de informatievoorzieningen, zoals frequentie, planning en uniformiteit.

DANIËLLE SNELLEMAN

CLIENT EXECUTIVE

Ondersteunend als Client Executive aan Managing Partner René Fiolet. De focus ligt op het mede uitvoeren van het relatiemarketingprogramma, verbeterinitiatieven in de beheerorganisatie en is medeverantwoordelijk voor het accountmanagementplan naar de Nederlandse syndicatiepartners.

Terugkerend thema in haar loopbaan bij diverse werkgevers is het relatiebeheer met een oplossingsgerichte en positieve houding. Ze heeft veel ervaring met het werken in een dynamische omgeving en is betrouwbaar, servicegericht en kwaliteitsbewust.

KIM VAN DIJCK

MARKETING COMMUNICATIE EXECUTIVE

Medeverantwoordelijk voor alle marketing en communicatie van REALIANCE en de totale projectenportfolio.

Heeft in de afgelopen jaren werkervaring opgedaan als relatiebeheerder en ondersteuner op de zowel de commerciële als zakelijke markt. Haar leergierigheid, enthousiasme en dienstverlenende instelling zijn de basis voor haar verdere carrière bij REALIANCE.

MIKE TREEP

FINANCIAL CONTROLLER

icon-team-vc icon-team-vc

Medeverantwoordelijk voor rapportages en fiscale zaken voor zowel REALIANCE als haar projectvennootschappen. Daarnaast ondersteunt hij de Managing Director Finance bij het opstellen van de jaarrekeningen, de uitvoering van het compliance-beleid en het Amerikaanse belastingaangifteproces.

Heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan bij de accountant van REALIANCE en volgt momenteel een master Fiscaal Recht aan de Nyenrode Business Universiteit. Zijn werkervaring in combinatie met de opleiding zal van grote toegevoegde waarde zijn voor REALIANCE.

MANON BOONSTRA

FINANCIAL CONTROLLER

Medeverantwoordelijk voor alle aspecten van het financiële deel van het primaire proces. Daarnaast ondersteunt zij de Managing Director Finance op het vlak van compliance: accounting, rapportages en boekhouding.   

Heeft jarenlange ervaring in boekhouden en accounting. Haar focus bij REALIANCE zal liggen op het verwerken van de financiële administratie en zorgen dat de inkoop-, verkoop-, bank- en systeembeheerprocessen optimaal werken. 

PATRICIA BOLTEN

FINANCIAL CONTROLLER

Medeverantwoordelijk voor alle aspecten van het operationele deel van het primaire proces. Daarnaast ondersteunt zij de Managing Director Finance op het vlak van Finance, Compliance & Risk: verwerking plaatsing, rapportages en algemene administratie.

Heeft jarenlange ervaring in een ondersteunende rol gehad waarbij de focus ligt op samenwerking en serviceverlening aan de relaties maar ook aan haar collega’s. Haar ambitie bij REALIANCE zal liggen op het verwerken van de financiële administratie en zorgen dat deze processen efficiënt werken.

Voor meer informatie kunt u REALIANCE bereiken op +31 (0)20 21 03 180 of invest@realiance.nl