Kernwaarden

KLANT

staat centraal

Transparantie

in de waardeketen

Professionaliteit

in processen

Voorbeeldgedrag

van het management

Integriteit

in handelen

Ondernemend

als initiatiefnemer

Onderscheidend

REALIANCE acquireert, renoveert, ontwikkelt en investeert in vastgoedproposities in economisch stabiele groeimarkten in de Verenigde Staten en Europa:

Omvangrijk netwerk van lokale partners.

Kennis en expertise van lokale markten.

Structurering en financiering op maat.

Deelname van initiatiefnemers.

’Value-add’ projecten met een geprognosticeerd rendement van >10% per jaar.

Korte beleggings-/ investeringshorizon van 2-5 jaar.

Beperkt risicoprofiel, transparant aan de hand van de AIFMD richtlijnen.

Uitgebreide portfolio van vastgoedprojecten.

Diverse strategische lokale partners.

Managing Partners met meer dan tientallen jaren vastgoedervaring.

01 Local market team

Na een uitgebreid selectieproces wordt er samengewerkt met lokale partners in de acquisitie van value-add projecten. Kennis van de submarkt, trackrecord en financiële stabiliteit vormen de belangrijkste criteria waarop een alliantie wordt geformaliseerd. De rolverdeling in de samenwerking is dat zowel de lokale partner als ook REALIANCE initiatiefnemer zijn van het project. Vervolgens realiseren zij als respectievelijk project manager en asset manager de businesscase.

02 Real estate team

De vastgoedspecialisten van REALIANCE zijn verantwoordelijk voor de structurering van de belegging dan wel investering, die opgenomen wordt in een investment memorandum. Op basis van professioneel asset management, door onder andere frequent lokaal aanwezig te zijn, wordt de performance van het project ten behoeve van de participanten geoptimaliseerd. De vastgoedspecialisten staan samen met het investor relations team in nauw contact met de klanten.

03 Investor relations team

Het investor relations team is proactief in contact met de klant over de persoonlijke vastgoedportfolio. Vanuit een gezamenlijk vastgesteld profiel wordt de klant geïnformeerd omtrent nieuwe projecten en wordt over de bestaande portfolio frequent gerapporteerd. De klanten worden nauw betrokken bij REALIANCE om ‘international real estate partners’ in de praktijk gezamenlijk vorm te geven.

’Value-add’ projecten met een geprognosticeerd rendement van >10% per jaar.

Portfolio

Projecten

Units

REALIANCE biedt uw vastgoed portfolio professionele aandacht en implementeert de gezamenlijk vastgestelde strategie om uw doelstellingen te realiseren.

REALIANCE Team

ALF SPAN

MANAGING PARTNER

icon-team-vc icon-team-vc
Eindverantwoordelijk voor de implementatie van de vastgoedstrategie en het asset management van de totale vastgoedportfolio. Tevens verantwoordelijk voor acquisitie en het asset management van de Amerikaanse vastgoedportfolio.

Heeft zich sinds 2000 gespecialiseerd in internationaal vastgoed. Vanaf 2006 als assetmanager verantwoordelijk voor de succesvolle herstructurering van een Amerikaanse vastgoedportefeuille ter waarde van US$ 500 miljoen.

RENÉ FIOLET

MANAGING PARTNER

icon-team-vc icon-team-vc
Eindverantwoordelijk voor Investor Relations door implementatie van de partnerstrategie: betrouwbaarheid, vertrouwen en expertise.

Heeft ruim 20 jaar ervaring in internationale boardroom consultancy bij het realiseren van groeiambities van bedrijven. Sinds 2014 gespecialiseerd in de vermogensgroei van een selecte groep vastgoedinvesteerders en de samenwerking met alle partners in business.

ROBIN VAN DER KOLK

MANAGING PARTNER

icon-team-vc icon-team-vc
Eindverantwoordelijk voor acquisitie en het asset management van de Europese vastgoedportfolio.

Heeft zich vanaf 2001 gespecialiseerd in internationaal vastgoed. Daarnaast sinds 2008 als assetmanager verantwoordelijk voor de afwikkeling van een Europese portefeuille ter waarde van € 380 miljoen.

GERDA HONING

INVESTOR RELATIONS

icon-team-vc icon-team-vc
Medeverantwoordelijk voor ‘investor relations’, beheer en administratie van de totale projectenportfolio.

Vanaf 2002 ervaring opgedaan in client service center activiteiten en ondersteunend in het beheer van zowel de Amerikaanse als ook de Europese vastgoedportefeuille. Sinds 2008 zijn haar werkzaamheden met name gericht op het informeren van de klanten over alle voor hen van belang zijnde zaken gericht op hun deelname in projecten.

DANIËLLE SNELLEMAN

INVESTOR RELATIONS


Medeverantwoordelijk voor ‘investor relations’, beheer en administratie van de totale projectenportfolio.

Haar brede werkervaring als ondersteuner op verschillende vlakken van vastgoed op de zakelijke markt, zowel in advisering als ontwikkelingen, in combinatie met internationaal accountmanagement zorgt voor haar toegevoegde waarde binnen het Investor Relations team. Haar kennis, inzet en ontzorgende karakter is de basis voor haar verdere carrière bij REALIANCE.

KIM VAN DIJCK

INVESTOR RELATIONS


Medeverantwoordelijk voor ‘investor relations’, beheer en administratie van de totale projectenportfolio.

Heeft in de afgelopen jaren werkervaring opgedaan als relatiebeheerder en ondersteuner op de zowel commerciële en zakelijke markt. Haar leergierigheid, enthousiasme en dienstverlenende instelling is de basis voor haar verdere carrière bij REALIANCE.

MARIËLLE COMPANJEN

MANAGING DIRECTOR OPERATIONS

icon-team-vc icon-team-vc
Eindverantwoordelijk voor het managen van alle operationele processen binnen REALIANCE.

Heeft zich sinds 2009 ontwikkeld als organisatieadviseur en interimmanager binnen financiële dienstverlening. Mariëlle gaat ons snelgroeiende bedrijf beter stroomlijnen en ons bijstaan om de gekozen strategie ook echt scherp in beeld te houden.

ALICE BREVOORD

MARKETING COMMUNICATIE MANAGER


Verantwoordelijk voor alle marketing en communicatie binnen REALIANCE.

Is sinds 2004 actief in direct marketing, sociale media, digitale communicatie en thematische-/ conceptcommunicatie. De focus van Alice ligt op de inhoudelijke doorontwikkeling en digitalisering van alle interne en externe REALIANCE-communicatie.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op +31 (0)20 21 03 180 of invest@realiance.nl