Kernwaarden

Klant

staat centraal

Transparantie

in de waardeketen

Professionaliteit

in processen

Authentiek

elke relatie en/of klant is uniek en dat vraagt flexibiliteit en maatwerk

Integriteit

in handelen

Ondernemend

als initiatiefnemer

Onderscheidend

REALIANCE acquireert, renoveert, ontwikkelt en investeert in vastgoedproposities in economisch stabiele groeimarkten in de Verenigde Staten.

Omvangrijk netwerk van lokale partners.

Kennis en expertise van lokale markten.

Structurering en financiering op maat.

Deelname van initiatiefnemers.

’Value-add’ projecten met een geprognosticeerd rendement van >10% per jaar.

Korte beleggings-/ investeringshorizon van 2-5 jaar.

Beperkt risicoprofiel, transparant aan de hand van de AIFMD richtlijnen.

Uitgebreide portfolio van vastgoedprojecten in de US.

Diverse strategische lokale partners.

Managing Partners met meer dan tientallen jaren vastgoedervaring.

01 Local market team

Na een uitgebreid selectieproces wordt er samengewerkt met lokale partners in de acquisitie van value-add projecten. Kennis van de submarkt, trackrecord en financiële stabiliteit vormen de belangrijkste criteria waarop een alliantie wordt geformaliseerd. De rolverdeling in de samenwerking is dat zowel de lokale partner als ook REALIANCE initiatiefnemer zijn van het project. Vervolgens realiseren zij als respectievelijk property manager, asset manager en investment manager de businesscase.

02 Real estate team

De vastgoedspecialisten van REALIANCE zijn verantwoordelijk voor de structurering van de belegging dan wel investering, die opgenomen wordt in een investment memorandum. Op basis van professioneel investment/asset management, door onder andere frequent lokaal aanwezig te zijn, wordt de performance van het project ten behoeve van de participanten geoptimaliseerd. De vastgoedspecialisten staan samen met het investor relations team in nauw contact met de relaties.

03 Investor relations team

Het investor relations team is proactief in contact met relaties over de persoonlijke vastgoedportfolio en allocatie richting de US in het bijzonder. Vanuit een gezamenlijk vastgesteld profiel wordt de klant geïnformeerd omtrent nieuwe projecten en wordt over de bestaande portfolio frequent gerapporteerd. De klanten worden nauw betrokken bij REALIANCE om ‘international real estate partners’ in de praktijk gezamenlijk vorm te geven.

’Value-add’ projecten met een geprognosticeerd rendement van >10% per jaar.

Portfolio US

Objecten

Units

Disposities US

REALIANCE biedt uw US Multifamily vastgoed portfolio professionele aandacht en implementeert de gezamenlijk vastgestelde strategie om uw doelstellingen te realiseren.

REALIANCE Team

ALF SPAN

MANAGING PARTNER

icon-team-vc icon-team-vc
Als managing partner mede eindverantwoordelijk voor REALIANCE en specifiek de implementatie van de vastgoedstrategie en het investment management van de REALIANCE US vastgoedportfolio.

Heeft zich sinds 2000 gespecialiseerd in Amerikaans vastgoed en de sector Multifamily in het bijzonder. Was voorafgaand aan zijn start bij REALIANCE vanaf 2006 als asset manager verantwoordelijk voor de succesvolle herstructurering van een Amerikaanse portfolio ter waarde van US$ 500 miljoen.

RENÉ FIOLET

MANAGING PARTNER

icon-team-vc icon-team-vc
Als managing partner mede eindverantwoordelijk voor REALIANCE en specifiek voor de volledige relatie/klantportfolio binnen REALIANCE door implementatie van een duidelijke klant loyaliteitstrategie. Focus ligt op het ontwikkelen en uitvoeren van het relatiemarketingprogramma, verbeterinitiatieven in het organisatiebeleid en eindverantwoordelijk voor het accountmanagementplan naar de syndicatiepartners.

Heeft voorafgaand aan oprichten REALIANCE ruim twintig jaar ervaring in internationale boardroom consultancy in het realiseren van groeiambities van bedrijven. Inmiddels trusted advisor van een 50-tal family offices en particuliere vastgoedinvesteerders.

ROBIN VAN DER KOLK

ASSOCIATE PARTNER

icon-team-vc icon-team-vc
Verantwoordelijk voor het asset management en afwikkeling van de Europese REALIANCE vastgoedportfolio.

Heeft zich vanaf 2001 gespecialiseerd in internationaal vastgoed. Voor REALIANCE sinds 2008 als asset manager verantwoordelijk voor een Europese vastgoedportfolio ter waarde van € 380 miljoen.

BAS AMERICA

SENIOR ASSET MANAGER

icon-team-vc icon-team-vc
Mede verantwoordelijk voor het investment/asset management van de vastgoedportfolio.

Na vastgoedgerelateerde masters aan de TU/e en UvA werkzaam geweest als vastgoedconsultant en asset manager/ transactie manager. De focus bij REALIANCE zal liggen op de verdere institutionalisering van het investment/asset management.

RAJESH BAINATHSAH

MANAGING DIRECTOR FINANCE


Verantwoordelijk voor Finance, Riskmanagement, Compliance en ICT-optimalisaties.

Ruim twaalf jaar werkervaring op senior executive niveau, binnen beursgenoteerde organisaties. Zijn focus bij REALIANCE zal zijn met een financieel hart het beste in mensen en processen naar boven te halen.

ALICE BREVOORD

MARKETING COMMUNICATIE MANAGER


Verantwoordelijk voor alle marketing en communicatie binnen REALIANCE.

Is sinds 2004 actief in direct marketing, sociale media, digitale communicatie en thematische/ conceptcommunicatie. De focus ligt op de inhoudelijke doorontwikkeling en digitalisering van alle interne en externe REALIANCE-communicatie.

GERDA HONING

ASSET MANAGEMENT EXECUTIVE 

icon-team-vc icon-team-vc

Mede verantwoordelijk voor het beheer van de Amerikaans vastgoedportfolio.

Vanaf 2002 ervaring in het beheer van Amerikaanse en Europese vastgoedportfolios. Vanaf de start van REALIANCE medeverantwoordelijk voor met name het informeren van klanten over van belang zijnde zaken gericht op hun deelname in projecten. De focus ligt op het optimaliseren/ coördineren van de informatievoorzieningen, zoals frequentie, planning en uniformiteit.

DANIËLLE SNELLEMAN

CLIENT EXECUTIVE

Ondersteunend als client executive aan managing partner René Fiolet. De focus ligt op het mede uitvoeren van het relatiemarketingprogramma, verbeterinitiatieven in de beheerorganisatie en is medeverantwoordelijk voor het accountmanagementplan naar de Nederlandse syndicatiepartners.

Terugkerend thema in haar loopbaan bij diverse werkgevers is het relatiebeheer met een oplossingsgerichte en positieve houding. Ze heeft veel ervaring met het werken in een dynamische omgeving en is betrouwbaar, servicegericht en kwaliteitsbewust.

MIKE TREEP

FINANCIAL CONTROLLER

icon-team-vc icon-team-vc

Medeverantwoordelijk voor rapportages en fiscale zaken voor zowel REALIANCE als haar projectvennootschappen. Daarnaast ondersteunt hij de managing director finance bij het opstellen van de jaarrekeningen, de uitvoering van het compliance-beleid en het Amerikaanse belastingaangifteproces.

Heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan bij de accountant van REALIANCE en volgt momenteel een master Fiscaal Recht aan de Nyenrode Business Universiteit. Zijn werkervaring in combinatie met de opleiding zal van grote toegevoegde waarde zijn voor REALIANCE.

MANON BOONSTRA

FINANCIAL CONTROLLER

Medeverantwoordelijk voor alle aspecten van het financiële deel van het primaire proces. Daarnaast ondersteunt zij de managing director finance op het vlak van compliance: accounting, rapportages en boekhouding.   

Heeft jarenlange ervaring in boekhouden en accounting. Haar focus bij REALIANCE zal liggen op het verwerken van de financiële administratie en zorgen dat de inkoop-, verkoop-, bank- en systeembeheerprocessen optimaal werken. 

PATRICIA BOLTEN

OPERATIONS EXECUTIVE

Medeverantwoordelijk voor alle aspecten van het operationele deel van het primaire proces. Daarnaast ondersteunt zij de managing director finance op het vlak van Finance, Compliance & Risk: verwerking plaatsing, rapportages en algemene administratie.

Heeft jarenlange ervaring in een ondersteunende rol gehad waarbij de focus ligt op samenwerking en serviceverlening aan de relaties maar ook aan haar collega’s. Haar ambitie bij REALIANCE zal liggen op het verwerken van de financiële administratie en zorgen dat deze processen efficiënt werken.

PIETER-BAS TIMMERHUIS

ASSET MANAGER

icon-team-vc icon-team-vc

Medeverantwoordelijk voor het investment/asset management van de REALIANCE-portfolio.

Na vier jaar ervaring binnen kantoorvastgoed heeft hij een master business administration afgerond aan de TIAS met een specialisatie Investment Management. De focus bij REALIANCE zal liggen op het beheer van de REALIANCE-portfolio en de verdere professionalisering van het investment/asset management.

Voor meer informatie kunt u REALIANCE bereiken op +31 (0)20 21 03 180 of invest@realiance.nl