Skip to main content

Multifamily Portfolio III is een gespreide investering in een viertal vastgoedproposities gericht op de categorie Multifamily in zowel huurwoningen als studentenhuisvesting. Voor deze propositie wordt samengewerkt met drie van de vier strategische lokale partners in Amerika (ICG, CRA en ILC). Het risico wordt gemitigeerd door diversificatie in type vastgoed, locatie, lokale partners en het risicoprofiel.

The Columns at Paxton Lane
Een value-add propositie met de lokale partner ICG. The Paxton omvat 296 bestaande huurappartementen met verbeterpotentieel. Het complex is gelegen in een van de snelst groeiende logistieke/industriële regio’s van Atlanta, Libum, Gwinnett County.

The Monroe
Deze value-add propositie biedt huisvesting aan 796 studenten verspreid over 254 units. De universiteit – Indiana University (Tier 1) – is onder andere met het openbaar verroer in tien minuten te bereiken.

The Beacon Core
Dit core+ project biedt huisvesting aan 456 studenten, verdeeld over 158 units. De Marietta-campus van Kennesaw State University ligt op loopafstand van The Beacon. De binnenstad van Atlanta is in twintig minuten te bereiken.

Integra Avalon
In Orlando, Florida worden 280 garden-style appartementen ontwikkeld. Het is de verwachting dat er in Orlando de komende tien jaar circa 500.000 nieuwe banen worden toegevoegd. Door de toevoeging van werkgelegenheid in combinatie met de kwaliteit van wonen stijgt de migratie naar Orlando. Door deze migratiestroom en de demografische ontwikkelingen worden meer woningen gerealiseerd.

De proposities variëren van ontwikkeling (value-add), bestaand vastgoed met verbeterpotentieel (value-add) tot relatief nieuw vastgoed (core/core+). De Multifamily-categorie heeft als belangrijk voordeel een inflatie-hedge te zijn, waarbij huurinkomsten jaarlijks kunnen worden aangepast aan het actuele marktniveau als gevolg van relatief korte huurcontracten. Daarnaast zijn investeringen in specifiek studentenhuisvesting doorgaans minder gevoelig voor economische schommelingen.